Home Contact Login
Home
Diensten
Data entry
Indexeren
Onderhoud van relatiebestanden
Waarom uitbesteden
Top 3 voordelen voor u
Alle voordelen van LLYNX
Referenties
LLYNX
Over LLYNX
Visie
Management
Contact
Llynx iso logo

TOP DRIE VOORDELEN VOOR U

  1. kosten
  2. flexibiliteit
  3. kwaliteit

Kosten
U kunt aanzienlijk besparen op uw jaarlijkse kosten voor data entry door deze werkzaamheden uit te besteden aan LLYNX. Omdat wij produceren in Armenië hebben we lage kosten. Gemiddeld zult u tussen 40 en 50 procent besparen ten opzichte van verwerking in eigen beheer. Als u regelmatig gebruik maakt van uitzendkrachten zijn de besparingen nog groter.

Flexibiliteit en schaalbaarheid
Een plotselinge toename in te verwerken volumes kan leiden tot extra managementtaken en extra kosten voor inhuur. En een plotselinge afname kan leiden tot leegloop. Door data entry uit te besteden, vangt u deze schommelingen op binnen het service contract dat u met LLYNX heeft afgesloten.

LLYNX heeft de capaciteit om snel, dat wil zeggen binnen 48 uur, aanzienlijk op te schalen als een opdracht dit vereist.

Kwaliteit
Het realiseren van productie die beantwoordt aan uw strenge kwaliteitseisen is maatwerk. Het vereist een grondige analyse van de opdracht, het opstellen van een werkinstructie met heldere procedures, borging van procedures, de toepassing van standaard foutcontrole technieken, en indien nodig de ontwikkeling van specifieke controletechnieken.

Uw eisen met betrekking tot de nauwkeurigheid zijn daarbij altijd het uitgangspunt.

Door uitgebreide toepassing van foutcontroletechnieken en met behulp van onze goedgetrainde medewerkers, produceert LLYNX met een nauwkeurigheid tot 99,995% (dat wil zeggen 5 fouten per 100.000 karakters).

Door uit te besteden haalt u kennis in huis waarmee u meerwaarde creëert voor uw bedrijf en voor uw klanten.

 
Data entry - Indexeren - Relatiebestanden - Zakelijke documenten - Top 3 voordelen - Voordelen van LLYNX - Over LLYNX - Visie - Management - Contact
© LLYNX BV