Home Contact Login
Home
Diensten
Data entry
Indexeren
Onderhoud van relatiebestanden
Waarom uitbesteden
Top 3 voordelen voor u
Alle voordelen van LLYNX
Referenties
LLYNX
Over LLYNX
Visie
Management
Contact
Llynx iso logo

VISIE

De wijze waarop wij werken is nieuw, want commercieel én ideëel. LLYNX gebruikt moderne technologie om nieuwe kansen te bieden aan professionals in landen die nu niet deelnemen aan de wereldeconomie. Duurzame groei in ontwikkelingslanden wordt niet gerealiseerd door hulp, maar door de markt.

LLYNX wil blijvende arbeidsplaatsen creëren in landen die nu niet of nauwelijks meedoen in de wereldeconomie. Deze landen staan aan de kant omdat ze te ver liggen van westerse markten, en geen toegang hebben of krijgen tot die markten, bijv. door transportproblemen (geen havens) of door het westen opgelegde handelsbarrières. Ook traditionele ontwikkelingshulp heeft tot op heden gefaald om deze landen op een duurzaam pad naar groei te zetten.

Echter, moderne IT en telecommunicatietechnologie maakt het mogelijk om diensten die voorheen locatiegebonden waren elders uit te voeren. Bij elektronische diensten spelen afstand en traditionele infrastructuur geen rol meer. Elektronische dienstverlening biedt professionals in ontwikkelingslanden een nieuw perspectief op een goed inkomen, en is een bijdrage aan een nieuw perspectief op groei.

LLYNX streeft ernaar deze mogelijkheden verder te ontwikkelen. Noem het een nieuwe vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).
 
Data entry - Indexeren - Relatiebestanden - Zakelijke documenten - Top 3 voordelen - Voordelen van LLYNX - Over LLYNX - Visie - Management - Contact
© LLYNX BV